MDRT Instrumente Structurale
www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programul Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
 
 
 
 
 
   
  Noutati:
    >> Locul IV in Topul Firmelor 2010
     
  Parteneri:
  Daikin
 
Eurotherm
 
Wieland Romania
   
 
     
  Cine Suntem  
     
 

Tablouri electrice de joasa tensiune pentru distributie electrica in cladiri de locuinte si/sau birouri ;tablouri electrice industriale dedicate de distributie, iluminat si automatizare. Utilizam aparataj electric de foarte buna calitate produs de firmele grupului Schneider Franta. Am construit mai mult de 30 de tablouri electrice de diverse marimi si destinatii de pana la 1600 KVA putere instalata.

Instalatii electrice de joasa tensiune de iluminat si distributie cu montaj subteran sau pe paturi de cabluri aeriene. Am montat mai mult de 15 Km de cabluri de cupru de pana la 120mm^2.

Instalatii de incalzire cu radiatoare, aeroterme si ventiloconvectoare cu distributie de otel, polipropilena, tevi multistrat si tevi preizolate subterane. Am montat instalatii de incalzire in cladiri de pana la 6000 mp si puteri de pana la 500 KW.

Instalatii de climatizare cu detenta directa: sisteme split, multisplit etc.; instalatii de climatizare cu agent de racire intermediar cu ventiloconvectoare si racitor de apa combinat cu centrala termica cu combustibil lichid sau gazos.

Instalatii sanitare de canalizare menajera si pluviala cu tuburi si camine din PVC si polietilena, sisteme de alimentare cu apa si stingere a incendiilor cu tuburi din polietilena de inalta densitate. Avem instalati peste 3 Km de tuburi de diverse tipuri si marimi de pana la 500 mm diametru .
 
 
 
 
copyright © 2008 ADRAL - Toate drepturile rezervate / design: orkas.ro